31. mar. 2013

Laks med champignon

Når man sådan en søndag aften er alene hjemme, og skal spise nogle rester er det altid sjovt at finde på noget andet kreativt i køkkenet. Jeg valgte hurtigt at stege nogle af mine yndlings madvarer og spiste et stykke brød til. Det smagte fantastisk. 

Ingredienser
  • Olivenolie
  • 70 gram Champignon
  • 1 stk Forårsløg
  • 1/2 tsk Frisk Ingefær
  • 1/2 dl Madlavningsfløde
  • 100 g Laks 
  • Hvidløgspeber og salt 
Fremgangsmåde
Start med at rens og skær champignonene i små stykker. Svits dem derefter i en varm kasserolle sammen med lidt olivenolie. Tilsæt det hakkede forårsløg samt revet eller finthakket ingefær. Tag grøntsagerne af gryden, og steg små laksestykker med krydderier. Kom grøntsagerne ned til laksestykkerne, og tilsæt madlavningsfløden. Lad maden simre et minut. Spis evt. brød til :-)