Holdbarhedstid i fryseren
Frugt og oksekød
|
Fra 10 til 12 måneder
|
Grøntsager, kalvekød og fjerkræ
|
Fra 8 til 10 måneder
|
Vildt
|
Fra 6 til 8 måneder
|
Svinekød
|
Fra 4 til 6 måneder
|
Hakkekød
|
4 måneder
|
Brød, bagværk, færdigretter, fisk
|
3 måneder
|
Indmad
|
2 måneder
|
Røgede pølser og fed fisk
|
1 måned
|
Afrim din fryser
I stedet for at begynde at hakke i isen, så stil en skål med varmt vand ind i fryseren og lad den stå i et par minutter. Derved vil isen smelte og alt du skal er at tørre vand op! Super nemt og tidsbesparende.
Grøntsager
Frostne grøntsager og frugter beholder smag, konsistens og vitaminer godt, hvis de opbevares ved -18 grader (eller koldere) og hvis de er pakket i en god emballage, som beskytter mod iltning og udtørring.
Det havde du ikke tænkt på
Rødvin og flødeskum. Hvis du har en sjat rødvin, eller noget flødeskum du ikke fik brugt, så kom det i isterningeposer, frys dem ned og brug dem til at pifte en lækker sovs op.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar