11. mar. 2013

Frysetips

En fryser skal bruges hvis man har den. Noget af det man kan spare mange penge ved, og få fantastisk hurtig mad ud af er at fryse sine rester ned.

Holdbarhedstid i fryseren
Frugt og oksekød 
Fra 10 til 12 måneder 
Grøntsager, kalvekød og fjerkræ 
Fra 8 til 10 måneder 
Vildt 
Fra 6 til 8 måneder 
Svinekød 
Fra 4 til 6 måneder 
Hakkekød 
4 måneder 
Brød, bagværk, færdigretter, fisk 
3 måneder 
Indmad 
2 måneder 
Røgede pølser og fed fisk 
1 måned


Afrim din fryser 
I stedet for at begynde at hakke i isen, så stil en skål med varmt vand ind i fryseren og lad den stå i et par minutter. Derved vil isen smelte og alt du skal er at tørre vand op! Super nemt og tidsbesparende.

Grøntsager
Frostne grøntsager og frugter beholder smag, konsistens og vitaminer godt, hvis de opbevares ved -18 grader (eller koldere) og hvis de er pakket i en god emballage, som beskytter mod iltning og udtørring.

Det havde du ikke tænkt på
Rødvin og flødeskum. Hvis du har en sjat rødvin, eller noget flødeskum du ikke fik brugt, så kom det i isterningeposer, frys dem ned og brug dem til at pifte en lækker sovs op.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar