28. mar. 2013

Lakseroulade


Ingredienser
Rouladebund
  • 400 gram Hakket spinat
  • 4 Æggeblommer
  • 15 gram Margarine
  • Revet muskatnød
  • 4 Æggehvider 

Fyld
  • 200 gram Varmtrøget laks 
  • 150 gram Flødeost naturel
  • 2-3 spsk creme fraiche 
  • Dild

Fremgangsmåde
Rouladebund: Blend eller rør spinaten godt sammen med æggeblommerne. Tilsæt margarine og lidt revet muskatnød. Pisk de fire æggehvider, og vend dem i massen. Hæld/smør massen ud på en bageplade med bagepapir. Bag den ved 190 grader i 10-13 minutter. Lad den derefter afkøle. 

Fyld: Riv laksen i små stykker med fingerne. Bland dem sammen med flødeosten, creme fraiche og dild. Smør massen på den afkølede rouladebund og rul den sammen. Lad rouladen ligge i køleskabet pakket ind i 1-2 timer, før den skæres i stykker og tilberedes. 

Tip
Til anretningen kan du pynte med rejer, citron og tomater.