OM MIG

Hej med dig!

Jeg hedder Mille og er 20 år gammel. Jeg blev færdig som student lige inden sommerferien 2014, og lige nu er jeg bosat i London (Surrey), hvor jeg bor ved en rigtig sød dansk familie, som jeg er au-pair hos. Planen er at jeg til april rejser hjem, hvorefter jeg aftjener min værnepligt i søværnet og derefter ved ingen hvor min vej går hen - det vil tiden vise!

Jeg tager livet som det kommer, og gør alt for at have en god dag, hver dag. Jeg er håbløs romantiker, familiemenneske, perfektionist, jeg er glad for at-gøre-det-selv, være kreativ og også for at lave mad fra bunden og sukkersøde kager, alt dette vil i høj grad være afspejlet her på min blog.

Jeg har længe, ja faktisk siden jeg var 11-12 år (dog med pauser), blogget om de ting jeg brænder for og mit liv i både store og små mængder. Jeg deler ud af det jeg føler for, og en væsentlig del af min blog er billeder og opskrifter.

Billederne fordi jeg er glad for at tage billeder, og de smukkeste har jeg lyst til at dele med andre. Du kan også finde mig på Instagram, hvor jeg dagligt ligger billeder ind af hvad min hverdag går med.

Og opskrifterne, er her på bloggen fordi jeg, da jeg startede denne blog, bestemte mig for at dette skulle være min "hemmelige" æske, med alle de opskrifter jeg elsker og det mad jeg har lyst til at gemme i min hukommelse, for senere at hive dem op af æsken og lave det igen.

Tak for at du læser med! 

Du er velkommen til at kontakte mig via kommentarsystemet eller via mail: milledinesen@live.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar