16. sep. 2012

Squashkage Deluxe


Ingredienser
Til dejen
3 Æg
250 g. Sukker
2½ dl. Olie
400 g. Squash (2 små)
100 g. Chokolade
150 g. Hasselnødder
325 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. Natron
1 tsk. Salt
2 tsk. Vanilliesukker
3 tsk. Stødt kanel


Til cremen 
200 g. Naturel flødeost
125 g. Smør
125 g. Flormelis
2 tsk. Vanilliesukker
1 tsk. Stødt kanel

Til pynt
50 g. Hasselnødder

Fremgangsmåde

  • Pisk æg og sukker sammen til det er hvidt, tykt og skummende. Tilsæt olien.
  • Squashen rives og blandes i.
  • Hak chokolade og nødder, bland det derefter i dejen. 
  • Mel, bagepulver, natron, salt, vanilliesukker og kanel røres i dejen. 
  • Dejen hældes ud på en bradepande (26x37 cm.) 
  • Kagen bages i cirka 40 minutter ved 190 grader
  • Lad smørret få stuetemperatur inden cremen laves, den skal være blød
  • Flødeost, smør og flormelis røres sammen, hvorefter vanilliesukker og kanel tilsættes
  • Cremen smørres på når kagen er afkølet, drys med hakkede hasselnødder
Tip! Hvis hele kagen ikke skal spises med det samme, så lad være med at smøre creme på det hele. Nøjes med det der skal spises nu, og sæt kagen ved stuetemperatur og cremen i køleskabet.

God fornøjelse.