20. okt. 2013

Rugbrødscrunch


Det får du
Omkring 300 gram lækker crunch/müsli til morgenmaden. Den kan bruges over skyr, A38, yogurt, havregryn, grød eller hvad du lyster. Du kan evt. tilsætte andre nødder eller rosiner.

Det skal du bruge
  • 5 skiver rugbrød
  • 100 gram mandler
  • 100 gram havregryn
  • 7 spsk rørsukker
  • 2 spsk kakao pulver 
Sådan gør du
Riv rugbrødet i mindre stykker og kom det i en blender. Hak mandlerne og rør dem sammen med rugbrødet i en skål sammen med de øvrige ingredienser  - brug ikke blenderen. Spred müslien ud på to bageplader og bag det ved 200 grader i omkring 8 minutter. Rør evt. rundt i crunchen halvvejs under bagningen. Hold øje med det, det skal kun blive sprødt, ikke mørkt. Lad crunchen køle ned, og opbevar den i en lufttæt beholder.