9. aug. 2012

Chokolademuffins

Dagen i dag har jeg så brugt på at bage chokolademuffins, hele 72 styks til mine storebrors svendegilde i morgen :-)


12 styk

225 gram
Hvedemel
100 gram
Sukker
2 tsk
Bagepulver
Et nip
Salt
1
Æg
2½ dl
Mælk evt. Tykmælk
1 1/4 dl
Olie
½ dl
Kakaopulver
100 gram
Chokolade

  • Pisk æg, mælk og olie grundigt sammen i en skål
  • Hak chokoladen i små stykker
  • Bland mel, sukker, bagepulver, salt, kakaopulver og chokoladestykker i en anden skål
  • Hæld de våde ingredienser sammen med de tørre, og rør til de lige er blandet sammen. Rør ikke for meget, blandingen må gerne være lidt klumpet
  • Læg dejen i muffinforme med to skeer og bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader
  • Fjern de elastiske og hævede muffins fra formene og lad dem køle af på en bagerist