Min mor er her på gaden og i vores omgangskreds, kendt for at lave de bedste kanelsnegle. Og jeg er fuldstændig enig, de er fantastiske!
Omkring 50 stk.
Ingredienser
Dej
- 100 gram Gær
- 6 dl Lunken Mælk
- 4 æg
- 100 gram Margarine
- 1 tsk Salt
- 1 kg Hvedemel
Remonce
- 300 gram Margarine
- 300 gram Sukker
- 6 tsk Kanel
- Evt. hakkede mandler
Fremgangsmåde
Gæren opløses i det lunkne mælk. Derefter tilsættes æggene og margarinen, pisk. Tilsæt til sidst salt og melet lidt ad gangen. Ælt dejen godt sammen og lad den efterfølgende hæve i cirka en halv time.
Rul dejen ud i to/tre flader, kom den sammenrørte remonce på, ligeligt fordelt over det hele. Rul dejen sammen til en pølse. Skær pølserne ud i skiver, og sæt snegle på en bageplade. Lad dem efterhæve i omkring en halv time. Pensel til sidst sneglene med mælk eller æg inden de bages ved 200 grader i 10-15 minutter.
Pynt sneglene med hvid glassur. :-)
Mums.
Tips
Kanelsneglene kan sættes tæt sammen på bradepanden, så kan man evt. sætte dem som en kagemand.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar