Ingredienser
Rouladebund
- 400 gram Hakket spinat
- 4 Æggeblommer
- 15 gram Margarine
- Revet muskatnød
- 4 Æggehvider
Fyld
- 200 gram Varmtrøget laks
- 150 gram Flødeost naturel
- 2-3 spsk creme fraiche
- Dild
Fremgangsmåde
Rouladebund: Blend eller rør spinaten godt sammen med æggeblommerne. Tilsæt margarine og lidt revet muskatnød. Pisk de fire æggehvider, og vend dem i massen. Hæld/smør massen ud på en bageplade med bagepapir. Bag den ved 190 grader i 10-13 minutter. Lad den derefter afkøle.
Fyld: Riv laksen i små stykker med fingerne. Bland dem sammen med flødeosten, creme fraiche og dild. Smør massen på den afkølede rouladebund og rul den sammen. Lad rouladen ligge i køleskabet pakket ind i 1-2 timer, før den skæres i stykker og tilberedes.
Tip
Til anretningen kan du pynte med rejer, citron og tomater.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar