Til dejen
3 Æg
250 g. Sukker
2½ dl. Olie
400 g. Squash (2 små)
100 g. Chokolade
150 g. Hasselnødder
325 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. Natron
1 tsk. Salt
2 tsk. Vanilliesukker
3 tsk. Stødt kanel
Til cremen
200 g. Naturel flødeost
125 g. Smør
125 g. Flormelis
2 tsk. Vanilliesukker
1 tsk. Stødt kanel
Til pynt
50 g. Hasselnødder
Fremgangsmåde
- Pisk æg og sukker sammen til det er hvidt, tykt og skummende. Tilsæt olien.
- Squashen rives og blandes i.
- Hak chokolade og nødder, bland det derefter i dejen.
- Mel, bagepulver, natron, salt, vanilliesukker og kanel røres i dejen.
- Dejen hældes ud på en bradepande (26x37 cm.)
- Kagen bages i cirka 40 minutter ved 190 grader
- Lad smørret få stuetemperatur inden cremen laves, den skal være blød
- Flødeost, smør og flormelis røres sammen, hvorefter vanilliesukker og kanel tilsættes
- Cremen smørres på når kagen er afkølet, drys med hakkede hasselnødder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar