100 gram
|
Gær
| |
6 dl
|
Vand
| |
4 spsk
|
Olivenolie
| |
4 spsk
|
Akacie honning
| |
1 tsk
|
Salt
| |
3 dl
|
Solsikkefrø
| |
400 gram
|
Rugmel
| |
500 gram
|
Hvedemel
| |
1
|
Æg til pensling
|
20 stk.
Ruflerne er rigtig gode til madpakkebrød. Jeg frøs mine ned, og så tager jeg dem op jeg skal bruge inden jeg går i seng, så er de tøet op så jeg kan lave lækre sandwichs inden skole. Husk at frys dem ned inden ruflerne bliver kolde, det bliver de bedst af.
- Rør gæret ud i lunkent vand
- Hæld olivenolie i
- Tilsæt akacie honning, salt, solsikkefrø og begge slags mel
- Ælt det godt sammen
- Lad dejen hæve i 30 minutter
- Drys mel på bordpladen og ælt dejen sammen igen
- Form dejen til en pølse og del den i 20 stykker
- Form de 20 stykker til små rufler og sæt dem efterfølgende på en bageplade
- Lad ruflerne efterhæve i 15 minutter
- Tænd ovnen på 225 grader
- Pensl ruflerne med sammenpisket æg og drys med solsikkefrø
- Ruflerne bages midt i ovnen i cirka 15 minutter
Ruflerne er rigtig gode til madpakkebrød. Jeg frøs mine ned, og så tager jeg dem op jeg skal bruge inden jeg går i seng, så er de tøet op så jeg kan lave lækre sandwichs inden skole. Husk at frys dem ned inden ruflerne bliver kolde, det bliver de bedst af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar