12 styk
225 gram
|
Hvedemel
|
100 gram
|
Sukker
|
2 tsk
|
Bagepulver
|
Et nip
|
Salt
|
1
|
Æg
|
2½ dl
|
Mælk evt. Tykmælk
|
1 1/4 dl
|
Olie
|
½ dl
|
Kakaopulver
|
100 gram
|
Chokolade
|
- Pisk æg, mælk og olie grundigt sammen i en skål
- Hak chokoladen i små stykker
- Bland mel, sukker, bagepulver, salt, kakaopulver og chokoladestykker i en anden skål
- Hæld de våde ingredienser sammen med de tørre, og rør til de lige er blandet sammen. Rør ikke for meget, blandingen må gerne være lidt klumpet
- Læg dejen i muffinforme med to skeer og bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader
- Fjern de elastiske og hævede muffins fra formene og lad dem køle af på en bagerist
Ingen kommentarer:
Send en kommentar