Ingredienser
Dej
- 80 gram A38 (0,5%)
- 60 gram Rapsolie
- 1 tsk Salt
- 80 gram Hvedemel
- 80 gram Rugmel
- 30 gram Durummel
Æggemasse
- 1 dl Creme Fraiche
- 2-3 æg
- 2 spsk Mælk
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en skål og ælt dem godt sammen. Lad dejen stå i køkeskabet overdækket af film i 30 minutter. Rul dejen eller tryk den ud i en smurt tærteform (27 cm i diameter). Prik tærten med en gaffel. Lad tærten bage i ovnen ved 200 grader uden fyld i 10 minutter. Tag tærten ud og kom fyldet i sammen med æggemassen, lad den derefter bage i endnu 30 minutter (Til fyldet er fast og gyldent). Lad tærten hvile 5-10 minutter inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar